Global menu

Our global pages

Close

Eversheds toimi Korona Investin neuvonantajana yritysjärjestelyssä

 • Finland

  19-06-2017

  Toimimme Korona Invest Oy:n ja sen hallinnoiman Korona Fund III Ky –rahaston neuvonantajana yritysjärjestelyssä, jossa Korona Invest hankki osake-enemmistön Normiopaste Oy:stä. Samassa yhteydessä aiemmin yksityisomistuksessa olleet Normi –lähipiiriyhtiöt muodostettiin konserniksi.

  Yritysjärjestelyn myötä tamperelainen Normi-yritysryhmä tähtää vahvaan kasvuun ja aikoo yli kaksinkertaistaa liikevaihtonsa yhteistyössä Korona Investin kanssa.

  Normi-yritysryhmään kuuluvat mm. maan johtava liikennemerkkien ja –opasteiden valmistaja Normiopaste, asennuksiin erikoistunut Normikilpi, Normilouhinta sekä Normivalaistus. Yhtiöiden liikevaihto on n. 15 miljoonaa euroa ja ne työllistävät yli 50 vakituista työntekijää. www.normi.fi

  Korona Invest on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen. www.koronainvest.fi

  Korona Fund III Ky on kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut pääomasijoitusrahasto, joka etsii sijoituskohteikseen kasvukykyisiä ja -haluisia yrityksiä, jotka tarvitsevat sekä pääomaa että liikkeenjohdon osaamista kasvupotentiaalin hyödyntämiseen.

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin