Global menu

Our global pages

Close

Rekrytoimme Helsinkiin asianajosihteerin

 • Finland

  19-06-2017

  Etsimme Helsinkiin energistä ja ammattitaitoista

  ASIANAJOSIHTEERIÄ

  toimimaan asianajajien oikeana kätenä ja vastaamaan monipuolisista tukitehtävistä.

  Asianajosihteerin tehtäviin kuuluu oman lakimiesryhmän avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa toimenpiteissä. Tehtävät sisältävät eri oikeudenalojen toimeksiantojen hallinnointia, niihin liittyviä itsenäisiä vastuutehtäviä ja yhteydenpitoa sekä asiakkaiden, viranomaisten että eri puolilla maailmaa sijaitsevien Eversheds-toimistojen kanssa. Laskutus, kirjeenvaihto, matkajärjestelyt ja asiakkuuksien hallintaan liittyvät tehtävät niin suomeksi kuin englanniksi kuuluvat sihteerin tavanomaiseen työpäivään. Asianajosihteerit toimivat osana konsernimme 15 hengen asianajosihteeritiimiä kehittäen toimintaa aidosti kansainvälisessä toimistossamme.

  Etsimällämme ammattilaisella on ennen kaikkea positiivinen can do –asenne.  Hän on innostunut työyhteisön moniottelija, jolla on halu kehittää ja kehittyä ammattilaisena, ja jolle arkiset haasteet ovat mahdollisuuksia ja kiireiset päivät lisäävät innostunutta työotetta. Arvostamme aiempaa alan kokemusta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, kykyä ottaa uusia järjestelmiä haltuun, Office-ohjelmien erittäin hyvää hallintaa sekä vahvoja joukkuepelaajataitoja toimia hektisen asianajotoimistomme ytimessä.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut, nykyaikaiset työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden osallistua Eversheds Akatemiamme sisäisiin koulutusohjelmiin. Vaikka olemme asianajotoimisto, tarjoamme myös viihtyisän ja rennon työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Tehtävä on noin 1,5 vuoden sijaisuus ja alkaa viimeistään 1.8.2017.

  Mikäli kiinnostuit paikasta jätä hakemuksesi rekrytointikumppanimme Staffpointin verkkosivujen kautta www.staffpoint.fi/avoimettyopaikat keskiviikkoon 28.6.2017 mennessä. Löydät ilmoituksen nimellä ”asianajosihteeri”. Huomioithan, että käsittelemme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmän kautta.

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin