Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland utser Sara Malmgren till partner

 • Sweden

  23-02-2023

  Det är med stor glädje Eversheds Sutherland välkomnar Sara Malmgren i sin nya roll som partner och ansvarig för byråns IT-juridik.

  Sara Malmgren ingår sedan 2021 i Eversheds Sutherlands verksamhetsgrupp Company Commercial. Hon har gedigen erfarenhet av informationssäkerhet och integritetsfrågor samt kommersiella avtal särskilt inom IT-juridik. Sara arbetar med både internationella och nationella företag och organisationer, som har stort fokus på komplex teknik, säkerhet och innovation. 

  ”Vi rekryterade Sara under hösten 2021 för att addera ytterligare IT- och GDPR kompetens till firmans erbjudande. Det är väldigt glädjande att se hur hennes djupa kunskaper och breda erfarenheter inom dessa områden har tagits emot av firmans klienter, både internationella och svenska, vilket har genererat såväl nya uppdrag som nya klienter. Saras kunnande och personliga egenskaper gör att det är naturligt att hon nu tar steget in i partnerkretsen.” säger Gabriel Albemark, Managing Partner i Stockholm.

  ”Det är med både stolthet och glädje jag ansluter till partnerkretsen på Eversheds Sutherland. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor få fortsätta utveckla advokatbyråns verksamhet och att ytterligare bredda vårt erbjudande inom IT-juridik till våra befintliga och nya klienter. Eversheds Sutherland har oerhört kunniga medarbetare med stark gemenskap, och det är ett rent nöje att vara en del av teamet.” säger Sara Malmgren.

  Med fler än 70 kontor i mer än 30 länder och drygt 5 000 medarbetare är Eversheds Sutherland en av de ledande globala advokatbyråerna. I Stockholm har byrån ca 70 medarbetare.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back