Global menu

Our global pages

Close

Vi söker sommarnotarier

  • Sweden
  • General

12-11-2018

Om Eversheds Sutherland
Eversheds Sutherland Advokatbyrå tillhör Eversheds Sutherland (Europe) Ltd och bildar tillsammans med Eversheds Sutherland LLP en av världens största fullservicebyråer. Eversheds Sutherland sysselsätter globalt över 2 400 jurister fördelade på 66 kontor i 32 länder. Samtidigt är det en lokal svensk advokatbyrå, med stor förståelse för de utmaningar klienterna står inför på den svenska marknaden. Eversheds Sutherlands kontor i Stockholm sysselsätter för närvarande ett trettiotal medarbetare och tillhandahåller expertis inom de allra flesta affärsjuridiska områden och branscher, både inom Sverige och internationellt.

Arbetsbeskrivning
Som sommarnotarie får du under 4 eller 6 veckor prova på hur det är att arbeta som affärsjurist. Du kommer att få arbeta brett inom ett flertal affärsjuridiska områden, både självständigt och i team, under ledning av någon av byråns delägare eller advokater. Som sommarnotarie hos Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och roligt arbete på en internationell advokatbyrå med centrala och fina lokaler på Strandvägen 1.

Sommaren 2019 kommer vi ha möjlighet att ta emot sammanlagt fem sommarnotarier.

Vem vi söker
Vi söker dig som har läst minst sex terminer på juristprogrammet med mycket goda studieresultat. Du är ambitiös och prestigelös samt besitter hög social kompetens. Då stora delar av arbetet är av internationell karaktär är det viktigt att du uttrycker dig väl på engelska, i både tal och skrift.

Ansökan
Skicka din ansökan (CV, personligt brev, samt relevanta betyg och intyg) till rekrytering@eversheds-sutherland.se. Vi vill ha din ansökan senast den 3 december 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring sommarnotarieplatsen är du välkommen att kontakta Per Westman per telefon; 08-545 322 88.

Disclaimer

This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

< Go back

Print Friendly and PDF
Register to receive regular updates via email.