Global menu

Our global pages

Close

Antti Liimatainen on nimitetty 01.02.2023 alkaen Eversheds Asianajotoimiston Chief Operating Officeriksi

 • Finland

  02-02-2023

  Antti Liimatainen on nimitetty 01.02.2023 alkaen Eversheds Asianajotoimiston Chief Operating Officeriksi.

  Liimatainen on työskennellyt yhtiössä vuodesta 2019 lähtien. Antin johdolla olemme ottaneet isoja edistysaskeleita transaktiopuolella. Uudessa roolissaan hän vastaa jatkossa strategiamme mukaisen kasvun johtamisesta ja kasvua tukevan liiketoiminnan kehittämisestä.

  ”Olemme kasvaneet viime vuosina tasaisesti. Nykyiselläkin toimintatavalla suunta olisi jatkunut ylöspäin. Halusimme kuitenkin ottaa hieman isomman loikan ja panostaa kasvuun entistä tehokkaammin. Olen todella tyytyväinen, että Antti aloittaa tässä tehtävässä. Hänellä on rautainen kokemus ja osaaminen asiantuntijaorganisaatioiden kehittämisestä,” sanoo toimitusjohtaja Jari Salminen.

  Eversheds Asianajotoimisto kuuluu Suomen suurimpien asianajotoimistojen joukkoon. Yhtiö on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun toimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Evershedsillä on Suomessa toimisto kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back