Global menu

Our global pages

Close

Avustimme Enersense Group Oyj:tä yrityskaupassa

 • Finland

  30-06-2022

  Avustimme Enersense Group Oyj:tä Voimatel Oy:n osakekannan ostamisessa osakevaihdolla ja samalla suunnattavassa osakeannissa myyjälle Osuuskunta KPY:lle. Kauppa sisältää myös yrityksen ulkomaiset tytäryhtiöt Ruotsissa ja Virossa. Kaupan toteutumisen edellytyksenä on mm. KKV:n hyväksyntä.

  Uuden muodostuvan kokonaisuuden liikevaihto olisi noin 370 miljoonaa euroa ja konserni työllistäisi noin 3 000 henkilöä. Yrityskaupan toteutuessa Voimatelin Tietoverkot-liiketoiminta raportoidaan osana Enersensen Connectivity-segmenttiä ja Sähköverkot-liiketoiminta osana Power-segmenttiä. Connectivity-segmentti on mukana tietoverkkojen elinkaaren kaikissa vaiheissa ja yritysjärjestelyn jälkeen se vahvistaa asemaansa televerkoissa. Power-segmentti toteuttaa energiamurrosta keskeisessä roolissa laaja-alaisilla palveluilla sähkönsiirrossa ja -jakelussa sekä uusiutuvan energian hankkeissa.

  Tiimiimme kuuluivat osakkaat Harri Tolppanen, Mika Oksanen, Merja Blankenstein, Olli Iirola, Henri Steiner, Kaija Pulkkinen, Olli Hyvönen ja Tiina Ashorn, Specialist Counselit Jarkko Hankaa, Anne Björklund, Kalle Klemetti ja Mika Backman, Senior Associatet Miika Huhtinen ja Linda Miettinen sekä Associate Else Leppänen.

  Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE).

  Lue lisää:

  Enersensen pörssitiedote

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back