Global menu

Our global pages

Close

Avustimme Korona Investiä yritysjärjestelyissä

 • Finland

  15-07-2022

  Toimimme asiakkaamme Korona Invest ja sen hallinnoiman Korona Fund IV rahaston edustajana yritysjärjestelyssä, jossa asiakkaamme tekee ensisijoituksen henkilöstöalalle. Kaupan tuloksena Go On franchising ketjusta ja Feelback Groupin asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuspalveluista muodostetaan uusi henkilöstöalan toimija.

  Toimeksiannossa työskentelivät osakkaat Antti Husa, Merja Blankenstein ja Torsti Lakari, Specialist Counselit Kalle Klemetti, Sinikka Turkki ja Tiina Koivisto, Senior Associate Lavinia Husa, Associatet Alexiina Ahonkivi, Petra Snäll ja Aapo Tapio ja Legal Secretary Minna Pitkänen.

  Korona Invest on vuodesta 2006 alkaen pieniin ja keskisuuriin palveluyrityksiin erikoistunut pääomasijoittaja. Korona Invest on kerännyt rahastoihinsa 235 miljoonaa euroa. Sijoittajina rahastoissa ovat suomalaiset instituutiot, yhteiskuntavastuulliset rahastot ja säätiöt sekä perheomisteiset sijoitusyhtiöt ja avainhenkilöt.

  Go On ketju on yksi johtavista henkilöstövuokrausalan toimijoista Suomessa yli 20 toimipisteellään. Ketjun liikevaihto oli vuonna 2021 yli 45 miljoonaa euroa ja se työllistää vuosittain n. 6000 työntekijää eri toimialoille.

  Feelback Group on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 yli 3 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 50 osaajaa neljässä eri toimipaikassa. Yhtiön monipuoliset palvelut jaetaan asiakaskokemukseen, henkilöstökokemukseen, johtamiskokemukseen ja tiedonkeruupalveluihin.

  Lue lisää:

  Korona Investin uutinen

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back