Global menu

Our global pages

Close

Avustimme Confidex Oy:n osakekannan myynnissä

 • Finland

  09-05-2022

  Toimimme myyjien juridisena neuvonantajana heidän myydessään teknologiayhtiö Confidex Oy:n osakekannan Tags Lux Sarlille, jonka taustalla on brasilialainen Beontag-konserni. Myyjinä ovat yrityksen suomalainen johto ja piensijoittajat, pääomistajana hongkongilainen rahasto DongFin Investment Co. Kauppa sisälsi myös yrityksen ulkomaiset tytäryhtiöt Kiinassa ja USA:ssa. 

  Confidex suunnittelee ja toimittaa lyhyen kantaman langattomia tunnistusratkaisuja, jotka perustuvat RAIN-, RFID-, NFC- ja HF-pohjaisiin tunnisteisiin, tarroihin ja lippuihin, langattomia IoT-ratkaisuja sekä Bluetooth Low Energy beaconeita.

  Beontag on teknologiayhtiö, jolla on laaja valikoima IoT-ratkaisuja ja joka keskittyy RFID-tarrojen valmistukseen ja ohjelmistokehitykseen digitaalista muutosta varten sekä toimitusketjujen ja valmistuksen kestävyyteen, tuotteiden jäljitettävyys ja autentikointi mukaan lukien.

  Toimeksiannosta vastasi Partner Harri Tolppanen. Tiimiin kuuluivat lisäksi Specialist Counsel Henrik Sandholm ja Senior Associate Linda Miettinen.

  Lue lisää:

  Confidex:n uutisesta

  Beontag tiedotteesta

   

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back