Global menu

Our global pages

Close

Avustimme intiveä rajat ylittävässä vastavirtasulautumisessa

 • Finland

  06-04-2018

  Olemme avustaneet intive-konsernia rajat ylittävässä vastavirtasulautumisessa, jonka seurauksena BLStream Oy sulautui puolalaiseen tytäryhtiöönsä BLStream S.A.:han. Yhdistyminen on osa intiven uudelleenjärjestelyjä.

   

  intive on kansainvälinen digitaalisia tuotteita kehittävä yritys, jolla on palveluksessaan yli 1500 alan ammattilaista. intive auttaa asiakkaitaan kääntämään ideat digitaalitodellisuudeksi. Haastavalla, uteliaalla ja ketterällä ajattelulla intive kehittää poikkeuksellisia ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita nopeuttamaan digitaalista transformaatiotaan. intive lisää arvoa ohjelmistojen elinkaareen tuoteideasta ylläpitoon saakka. Yrityksen päätoimipaikka on Münchenissä ja sillä on 13 toimipaikkaa Saksassa, Puolassa ja Argentiinassa sekä aluetoimistoja USA:ssa, Ranskassa, Espanjassa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back