Global menu

Our global pages

Close

Toimimme sisäilman SaaS-palveluita tuottavan IISY Oy:n neuvonantajana YIT Oyj:n tehdessä sijoituksen yhtiöön

 • Finland

  27-11-2020

  Toimimme IISY Oy:n neuvonantajana yritysjärjestelyssä, jossa YIT Oyj teki konserniyhtiönsä kautta pääomasijoituksen IISY Oy:öön ja tuli näin yhtiön osakkeenomistajaksi. Toimeksiantoa johtivat Partner Antti Husa ja Senior Advisor Antti Liimatainen, joiden lisäksi tiimiin kuuluivat Associate Linda Miettinen ja Associate Alexiina Ahonkivi. Toimeksiantomme kattoi kokonaisvaltaisen sijoituskierroksen järjestelyn sisältäen sekä juridisen että kaupallisen neuvonannon palvelut asiakkaallemme.

  IISY - sisäilmaan ja sisäilmaongelmien ennaltaehkäisemiseen erikoistunut digitaalinen asiantuntijatalo – auttaa kiinteistönomistajia johtamaan sisäilman laadun kehitystä laajoissa kiinteistökannoissa digitaalisella Freesi-sisäilmapalvelullaan. Freesi tarjoaa sisäilmajohtamisen työkalut ja sisäilman analysoinnin avaimet käteen -palveluna.

  Lisätietoa yhtiöstä: www.iisy.fi

  YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö ja kaupunkikehittäjä. YIT kehittää ja rakentaa asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi YIT on vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja. 

  Lisätietoa yhtiöstä: www.yitgroup.com

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back