Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Capricode Systems Oy:n osakkeenomistajien juridisena neuvonantajana osakekaupassa

 • Finland

  30-09-2020

  Toimimme Capricode Systems Oy:n osakkeenomistajien juridisena neuvonantajana osakekaupassa, jossa Capricode Systems Oy:n koko osakekanta myytiin LeadDesk Oyj:lle. Yrityskauppa ja siihen liittyvä osakeanti on toteutettu 30.9.2020. Capricode Systems Oy siirtyy osaksi LeadDesk-konsernia 1.10.2020 alkaen.

  LeadDesk on Pohjoismaiden johtava SaaS-pohjaisten contact center -ohjelmistojen toimittaja. Vahvistaakseen asemaansa edelleen erityisesti enterprise-asiakkuuksissa LeadDesk Oyj on ostanut Capricode Systems Oy:n koko osakekannan. Oululainen Capricode Systems on erikoistunut liiketoimintakriittisiin, räätälöityihin asiakaspalvelujärjestelmiin.

  LeadDesk panostaa kasvuinvestointeihin sekä omistaja-arvon rakentamiseen ja näkee enterprise-asiakkuuksissa merkittäviä kasvun mahdollisuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

  LeadDesk Oyj:n tiedotteet aiheesta:
  LeadDesk Oyj on toteuttanut Capricode Systems Oy:n yritysoston
  LeadDesk ostaa Capricode Systems Oy:n

   

  Capricode Systems Oy toteuttaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, vaativia puhe- ja viestinvälitysratkaisuja. Yhtiöllä on yli kahden vuosikymmenen kokemus toimialalta ja merkittäviä asiakkaita mm. terveydenhuollon, energian, liikenteen ja kiinteistöpalveluiden aloilla. Capricode Systemsin liikevaihto vuodelta 2019 oli 1,3 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on 11 ohjelmistoalan ammattilaista.

  LeadDesk on SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa valtavien kontaktimäärien asiakaspalvelu- ja myyntiohjelmistoa pilvipalveluna. LeadDeskin liiketoiminta on kansainvälistä ja voimakkaasti kasvavaa. Yhtiö on kasvanut johtavaksi palveluntarjoajaksi alallaan Pohjoismaissa. Kymmenvuotisen historiansa aikana LeadDesk on osoittanut liiketoimintamallinsa toimivuuden Suomessa ja skaalannut sen kuuteen muuhun Euroopan maahan.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back