Global menu

Our global pages

Close

Chambers Global 2022 -tulokset julkaistu – sijoituksemme ovat parempia kuin koskaan

 • Finland

  18-02-2022

  Chambers Global 2022 -tulokset on julkaistu, ja olemme ylpeitä tuloksistamme.

  Corporate / M&A -tiimimme nousi tänä vuonna rankingeihin vahvan markkinanäkyvyyden ja hyvien suositusten ansiosta. Lakimiehemme hoitavat kattavasti yksityisiä ja julkisia M&A-toimeksiantoja ja palvelevat laajaa asiakaskuntaa, johon kuuluu myös sijoitusyhtiöitä. Erotumme eduksemme kansainvälisen kattavuuden sekä kattavan ja monipuolisen palvelutarjonnan ansiosta.

  Osakas Tapio Väätäinen, toinen Dispute Resolution -tiimimme vetäjistä, on jälleen sijoitettu Band 3 -tasolle. Hän edustaa asiakkaitamme monipuolisesti erilaisissa sopimusriidoissa ja hoitaa myös valkokaulusrikoksiin liittyviä toimeksiantoja.

  Lisäksi osakas Niina Rosenlund, niin ikään Dispute Resolution -tiimimme vetäjä, nousee rankingien Band 4 -tasolle vahvan asiakaspalautteen ja muun markkinoiden tuen siivittämänä. Hän hoitaa erilaisia kauppaoikeudellisia oikeudenkäyntejä ja edustaa asiakkaita välimiesmenettelyissä. Eräs haastateltava kehui hänen proaktiivisuuttaan kaikissa toimeksiannoissa sekä hänen tapaansa pyrkiä löytämään uusia näkökulmia ongelmien ratkaisemiseksi. Toiset korostivat, että hän on hyvä esiintymään oikeudessa.

  Arvostettu IP-tiimimme on rankattu Band 2 -tasolle, samoin kuin Heinonen & Co:n toimitusjohtaja, osakas Petteri Häkkänen. Petteri Häkkänen saa kiitosta hyvin luotettavasta ja tarkasta työstään. Hän avustaa patenttioikeuden loukkauksissa, tavaramerkkiriidoissa ja tekijänoikeusasioissa.

  IP-tiimiämme kuvailtiin seuraavasti: ”Well-regarded team advising on a wide scope of matters related to IP and IT law. Acts on trademark infringement cases, offering additional support in brand protection matters. Represents private as well as state-owned organisations in cross-border patent prosecution mandates.”

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back