Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland on avannut toimiston Chicagoon

 • Finland

  17-06-2019

  Eversheds Sutherland on avannut uuden toimiston Chicagossa. Kyseessä on ensimmäinen uusi toimisto USA:ssa sitten Evershedsin ja Sutherland Asbill & Brennanin yhteistyön alkamisen helmikuussa 2017. Chicagoon avattavasta toimistosta tulee Eversheds Sutherlandin ensimmäinen toimisto USA:n Keskilännessä, jossa sijaitsevia asiakkaita se on palvellut jo vuosikymmeniä, ja tämä vahvistaa Eversheds Sutherlandin vankkaa kansainvälistä asemaa asianajoalalla. Eversheds Sutherlandillä on nyt 68 toimistoa 34 lainkäyttöalueella.

  Chicagon uutta toimistoa johtavat White & Caselta siirtyvä pitkän linjan kiinteistöjuristi Marc A. Benjamin, Kirkland & Ellisiltä myöhemmin kesäkuussa Eversheds Sutherlandille siirtyvä kiinteistöjuristi Susan V. Kai ja Eversheds Sutherlandin New Yorkin toimistosta Chicagoon siirtyvä riidanratkaisuun erikoistunut osakas Robert D. Owen.

  Eversheds Sutherlandilla on Chicagon lisäksi USA:n toimistot seuraavissa kaupungeissa: Atlanta, Austin, Houston, New York, Sacramento ja Washington DC.

  Managing Partner Jari Salminen kommentoi:

  ”Eversheds Sutherlandin kasvu tukee strategiaamme ja mahdollistaa asiakkaillemme vahvaa lisäresurssia ja juridista huippuosaamista globaalisti.”

  Lue lisää tiedotteesta (englanniksi): Eversheds Sutherland opens Chicago office

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back