Global menu

Our global pages

Close

Edustimme Digitalist Groupia yrityskaupassa

 • Finland

  04-06-2018

  Edustimme ostajaa kaupassa, jossa Digitalist Group Oyj hankki osakekaupalla n. 72 MSEK liikevaihtoa tekevän Grow Holding AB:n konserniyhtiöineen Ruotsista, Norjasta ja Suomesta.

  Osakekaupan myötä ruotsalainen Grow Holding AB (”Grow”) liittyy osaksi Digitalist Groupia. Samassa yhteydessä Digitalist Group hankki myös muiden kuin Grow-konsernin omistamat Grow Nine AB:n osakkeet. Järjestelyn avulla Digitalist Group laajentaa toimintaansa Ruotsissa ja vahvistaa mahdollisuuksiaan luoda ja toimittaa kokonaisvaltaisia innovaatio-, design- ja teknologiaratkaisuja.

  Grow on ruotsalainen yhtiö, joka on vuodesta 2004 tarjonnut strategian, designin ja viestinnän palveluita sekä Ruotsissa että kansainvälisesti. Kaupan myötä lähes 50 asiantuntijaa siirtyy osaksi Digitalist Groupia. Yhdessä Digitalist Group ja Grow muodostavat luovan ja kansainvälisen muotoilu- ja teknologiayhtiön.

  Digitalist Groupin pörssitiedote aiheesta

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back