Global menu

Our global pages

Close

Edustimme Brady S.à r.l.:ää sen tehdessä Nordic ID Oyj:n hallituksen suositteleman julkisen vapaaehtoisen käteisostotarjouksen Nordic ID Oyj:n kaikista osakkeista

 • Finland

  04-06-2021

  Edustimme Brady S.à r.l.:ää sen tehdessä Nordic ID Oyj:n hallituksen suositteleman julkisen vapaaehtoisen käteisostotarjouksen Nordic ID Oyj:n kaikista osakkeista. Osapuolet ovat allekirjoittaneet ostotarjousta koskevan yhdistymissopimuksen 15.4.2021. Tämä on kaikkien aikojen ensimmäinen First North -markkinapaikalla listatusta yhtiöstä tehty ostotarjous. Nordic ID Oyj:n hallitus suosittelee osakkeenomistajia hyväksymään ostotarjouksen. Osakkeenomistajat, jotka yhdessä edustavat noin 92,91 prosenttia kaikista Nordic ID:n liikkeelle lasketuista ja ulkona olevista osakkeista, ovat hyväksyneet ostotarjouksen. Brady S.à r.l. aikoo hankkia kaikki Nordic ID:n osakkeet, tarvittaessa osakeyhtiölain mukaisen pakollisen lunastusmenettelyn kautta, ja hakea osakkeiden poistamista Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalta.

  Brady Corporationin pääkonttori on Milwaukeessa, Wisconsinissa, ja sen yritysten palveluksessa oli 31.7.2020 maailmanlaajuisesti noin 5 400 työntekijää. Bradyn tilivuoden 2020 myynti oli noin 1,08 miljardia dollaria.

  Nordic ID on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka on erikoistunut RFID-lukijoihin ja tarjoaa asiakkailleen PaaS-palvelua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden digitalisointiin sekä niiden seurantaan ja hallintaan teollisuudessa. Se tarjoaa ratkaisua, jossa jokaiselle tuotteen komponentille annetaan digitaalinen identiteetti, ja asiakas pystyy seuraamaan ja analysoimaan tuotteiden liikkeitä, tilaa ja sijaintia ratkaisun tuottaessa älykästä dataa kautta koko tuotantoprosessin.

  Toimeksiannosta vastasivat osakas Vesa Turkki, Specialist Counsel Jarkko Hankaa ja Specialist Counsel Henrik Sandholm. Tiimiin kuuluivat myös osakas Heikki Tuomela ja Specialist Counsel Kimmo Suominen.

  Lue järjestelystä lisää tiedotteesta.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back