Global menu

Our global pages

Close

Edustimme Korona Fund III Ky:tä sekä Normiopaste Oy:n ja sen konserniyhtiöiden vähemmistöosakkeenomistajia rajat ylittävässä yrityskaupassa

 • Finland

  05-11-2021

  Normiopaste Oy:n osakkeenomistajat Korona Fund III Ky ja sen vähemmistöosakkeenomistajat ovat myyjinä solmineet kaupan, jossa enemmistö Normiopaste Oy:n osakekannasta myytiin Söderberföretagen Infrastruktur AB:lle.

  Samassa yhteydessä Normiopaste Oy:n kolmen tytäryhtiön osakekannat hankittiin Normiopaste Oy:n omistukseen ja eräät vähemmistömyyjät tekivät takaisinsijoituksen Normiopaste Oy:öön.

  Söderbergföretagenin omistukseen kuuluvat myös saman alan toimijat Blinkfyrar (Ruotsin markkinajohtaja) ja ProVia. Transaktio vahvistaa Söderbergföretagenin infraliiketoimintaa entisestään.

  Normiopaste on Suomen johtava liikenteenohjaus- ja turvallisuustuotteiden toimittaja, joka on erikoistunut myös rakentamiseen ja valmistukseen.

  Söderbergföretagen J AB on perheomisteinen konserni, joka koostuu yrityksistä teollisuuden ja teknologiakaupan aloilta. Se koostuu nykyään neljästä liiketoiminta-alueesta: Komponentit, Sähkövoima, Infrastruktuuri ja Teknologiakauppa.

  Toimeksiannon ydintiimin muodostivat osakas Johan Wesander, Specialist Counsel Henrik Sandholm ja Associate Linda Miettinen. Muissa rooleissa olivat osakas Torsti Lakari, Trainee Sanni Tirkkonen, Associate Petra Nieminen, Junior Associate Matti Jonkka, osakas Markus Rämö, osakas Heikki Tuomela ja Associate Else Leppänen.

  Lue lisää täältä ja täältä.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back