Global menu

Our global pages

Close

Edustimme Myllyn Paras –konsernia yritysjärjestelyssä

 • Finland

  08-01-2018

  Edustimme myyjää yritysjärjestelyssä, jossa Myllyn Paras -konserniin kuuluvia yhtiöitä ja toimintoja myytiin Sponsor Capitalin hallinnoimalle pääomarahastolle. Myllyn paras on vuonna 1928 perustettu perheyhtiö ja tehtyyn sopimukseen kuuluu Myllyn Paras –liiketoiminta Suomessa sekä kaksi tuotantolaitosta Hyvinkäällä.

   

  Myllyn Paras
  Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhtiö työllistää yli 100 työntekijää.

  Sponsor Capital
  Sponsor Capital on vuonna 1997 perustettu suomalainen pääomasijoittaja. Yritys tekee pääosin enemmistösijoituksia keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin, joilla on erinomainen johto, vahva markkina-asema sekä ennustettava kassavirta. Sponsor Capital toimii vastuullisesti, pitkäjänteisesti, tulosorientoituneesti ja aina uskoen yrittäjähengen tärkeyteen. Suuret suomalaiset instituutiot sijoittavat pääomiaan Sponsor Capitalin kautta.

  Myyjän tiedote asiasta

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back