Global menu

Our global pages

Close

Edustimme Visi Oy:tä yrityskaupassa

 • Finland

  04-07-2022

  Toimimme Visi Oy:n osakkaiden juridisena ja taloudellisena neuvonantajana yritysjärjestelyssä, jossa Caverion Suomi Oy hankki omistukseensa teollisuuden teknisiin turvapalveluihin erikoistuneen Visi Oy:n. Yritysosto tukee Caverionin kestävän kasvun strategiaa ja vahvistaa yhtiön osaamista teknisissä turvapalveluissa. Kauppahintaa ei julkisteta.

  Toimeksiannossa työskentelivät osakas Harri Tolppanen, Senior Adviser Antti Liimatainen, Project Manager Max Tarkkala, Senior Associate Linda Miettinen ja Business Development Manager Emma Nurmela.

  Visi on suomalainen teollisuuden video- ja kulunvalvontapalveluihin (CCTV) sekä työ- ja turvaviestintäpalveluihin erikoistunut yhtiö. Visillä on 22 työntekijää ja sen liikevaihto oli 4,6 milj. euroa huhtikuussa 2022 päättyneeltä tilikaudelta.

  Caverion Suomi Oy tarjoaa kiinteistötekniikan palveluita hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin.

  Caverion Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää kiinteistötekniikkaa sekä teollisuuden palveluita 10 maassa Pohjois- ja Keski-Euroopassa.

  Lue lisää:

  Caverion Oyj uutinen

   

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back