Global menu

Our global pages

Close

Edustimme yhdysvaltalaista Brady Corporationia

 • Finland

  17-12-2021

  Edustimme yhdysvaltalaista New Yorkin pörssissä listattua Brady Corporationia (NYSE:BRC) sen hankkiessa konserninsa omistukseen suomalaisen First North -listatun yhtiön Nordic ID:n vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen kautta sekä vähemmistöosakkaiden lunastusta koskevassa välimiesmenettelyssä ja Nordic ID:n delistauksessa First North -markkinapaikalta. Brady Corporationin Nordic ID:ta koskenut julkinen ostotarjous oli ensimmäinen Suomessa toteutettu First North ‑markkinapaikalla listattua yhtiötä koskeva julkinen ostotarjous ja delistaus.

  Brady on kansainvälinen henkilöitä, tuotteita ja tiloja tunnistavien ja suojaavien kokonaisratkaisujen valmistaja ja markkinoija. Bradyn tuotteet – huippukestävät teipit, opasteet, turvalaitteet, tulostusjärjestelmät ja ohjelmistot – auttavat asiakkaita parantamaan turvallisuuttaan, tuottavuuttaan ja suorituskykyään.

  Nordic ID on Euroopan johtava nopeiden ja tarkkojen esineidenseurantaratkaisujen tarjoaja.

  Toimeksiannosta vastasivat osakas Vesa Turkki, osakas Olli Iirola, Specialist Counsel Jarkko Hankaa, Specialist Counsel Henrik Sandholm, Legal Trainee Sanni Tirkkonen ja Legal Secretary Sanna Ukkonen.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back