Global menu

Our global pages

Close

Edustimme BHG Group AB:ta (BHG) sen ostaessa 51% IP-Agency Finland Oy:n osakekannasta

 • Finland

  08-02-2021

  Eversheds Asianajotoimisto Oy on edustanut BHG Group AB:ta (BHG) sen ostaessa 51% IP-Agency Finland Oy:n osakekannasta. Kaupan yhteydessä kirjoitettiin lisäksi osakassopimus.

  IP-Agency Finland Oy on johtava urheilun ja vapaa-ajan tuotteisiin erikoistunut yritys. Tuotteet koostuvat yhtiön omista tuotemerkeistä, joita myydään pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Belgiassa, DACH-alueella ja Yhdysvalloissa. Tullessaan osaksi BHG:tä IP-Agency Finland Oy hyötyy suuresti BHG:n myyntikanavien laajuudesta ja asiantuntemuksesta useilla avainalueilla.

  Nasdaq Tukholman pörssissä noteerattu BHG Group AB on Pohjoismaiden johtava verkkokauppayhtiö ja se toimii myös Itä- ja Keski-Eurooppassa. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen vapaa-ajan tuotteita, tee-se-itse-sisustustuotteita ja kodinsisustusta. Se on kasvanut voimakkaasti viime vuosina sekä Pohjoismaissa että kansainvälisesti.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back