Global menu

Our global pages

Close

Edustimme Elcoline Oy:tä liiketoimintakaupassa

 • Finland

  01-10-2020

  Edustimme Elcoline Oy:tä liiketoimintakaupassa, jossa Caverion myi merkittävän portfolion kunnossapitoliiketoimintojaan Elcoline Oy:lle. Elcoline Oy:n hankkimat liiketoiminnat kuuluivat Caverion Industria Oy:n Suomen liiketoimintoihin. Kauppa julkistettiin 26.6.2020.

  Caverionin luovutuksen kohteena oli teollisuuden palveluihin liittyviä kokonaisulkoistussopimuksia pääosin kemianteollisuuden ja energia-alan asiakkaiden kanssa. Lisäksi kauppaan sisältyivät Caverionin meriteollisuuden yksikkö sekä teollisen kunnossapidon palvelukeskukset Turussa, Porissa, Raumalla ja Oulussa. Kauppahintaa ei julkisteta.

  Kaupan luonne oli poikkeuksellinen, koska se oli Caverionin aiempaa Maintpartner-kauppaa koskevan Kilpailu- ja kuluttajaviraston (”KKV”) päätöksen edellyttämä Caverionin luopuminen osasta Teollisuusdivisioonansa Suomen liikevaihdosta. Päätöksen mukaisten ehtojen täyttyminen vaatii vielä KKV:n lopullisen vahvistuksen.

  Caverion Oyj:n tiedote aiheesta

   

  Elcoline Oy on kotimainen vuonna 2002 perustettu kansainvälisesti toimiva teollisuuden kunnossapitopalveluiden tarjoaja. Elcoline Group työllistää n. 500 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

  Caverion Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää kiinteistötekniikkaa sekä teollisuuden palveluita. Caverion palvelee asiakkaita 11 maassa, Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa, yli 16 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihto vuonna 2019 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

   

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back