Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Asianajotoimisto Oy on kutsunut Jukka Pekka Joensuun osakkaaksi

 • Finland

  17-08-2018

  Asianajaja Jukka-Pekka Joensuu on kutsuttu Eversheds Asianajotoimisto Oy:n osakkaaksi.

  AA Jukka-Pekka Joensuu on kutsuttu osakkaaksi Eversheds Sutherlandille. Hän työskentelee M&A-, maksukyvyttömyys-, ICT- ja kansainvälinen kauppa ja sopimukset –ryhmissä Eversheds Sutherlandin Helsingin toimistossa.

  Aiemmin Jukka-Pekka Joensuu on toiminut Cinia Oy:ssä Executive Advisor ja Executive Vice President -tehtävissä, ja tuona aikana hän toimi mm. neuvonantajana julkishallinnolle ja sijoittajille Sea Lion -datakaapelihankkeessa. Lisäksi Joensuu on urallaan työskennellyt partnerina ja operatiivisena johtajana PricewaterhouseCoopersilla toimien neuvonantajana mm. viranomaisille, kunnille sekä ministeriöille. Hän on myös toiminut päälakimiehenä TDC:llä, Song Networksillä ja Saunalahdella. Vuonna 2009 hän sai ILO:n (International Law Office) Global Counsel –palkinnon.

  Jukka-Pekka Joensuulla on merkittäviä kansainvälisiä luottamustehtäviä erilaisissa verkostoissa. Hän on International Bar Associationin (IBA) viestintäkomitean pitkäaikainen jäsen ja toimi komitean puheenjohtajana kaudella 2016–2017. Hän on myös Turnaround Management Associationin (TMA) hallituksen jäsen sekä European Association for Certified Turnaround Professionals -yhdistyksen puheenjohtaja.

  Harri Tolppanen: ”On hienoa saada laaja-alaisesti monessa mukana ollut Jukka-Pekka Joensuu joukkoomme. Hän vahvistaa transaktio- ja projektinhallintapalvelujamme erityisesti teknologiayhtiöiden osalta.”

  Jukka-Pekka Joensuu: ”Liityn mielelläni Eversheds Sutherlandin kokeneeseen ryhmään. Uskon, että kansainvälisestä kokemuksestani on asiakkaille hyötyä uudessa tehtävässäni.”

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back