Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland aloittaa tänään yhdistyneen toimintansa

 • Finland

  01-02-2017

  Iso-Britanniassa päätoimipaikkaansa pitävän Eversheds LLP:n ja yhdysvaltalaisen Sutherland Asbill & Brennan LLP:n muodostama maailmanlaajuinen, myös Suomessa toimiva Eversheds Sutherland aloittaa tänään toimintansa uudella nimellään.

  Yli 2.300 lakimiestä, 61 toimistoa ja 29 maata käsittävä Eversheds Sutherland sijoittuu alansa UK-listausten top 10:een ja globaalien US-listausten top 40:een.

  Toimistot ilmoittivat 16.12.2016, että niiden osakkaat olivat äänestäneet yhdistymisen puolesta. Siitä lähtien toimistot ovat tehneet tiivistä yhteistyötä edistääkseen yhteistä tavoitettaan – tarjotakseen laadukasta, innovatiivista ja yhdenmukaista juridista palvelua ympäri maailmaa. Yhdistyminen tulee voimaan tänään.

  Sutherlandin Managing Partner Mark Wasserman totesi:

  ”Olemme kiitollisia asiakkailtamme, yhteistyökumppaneiltamme ja henkilökunnaltamme saamastamme ylitsevuotavan positiivisesta reaktiosta Eversheds Sutherlandin lupaavalle tulevaisuudelle. Tämä uusi suhde vahvistaa ydinosaamisalueitamme ja antaa meille mahdollisuuden laajentaa asiakaspalveluitamme maailmanlaajuisesti. Yhdessä uusien ulkomaisten kollegojemme kanssa olemme sitoutuneet tuomaan kansainvälisen laajentumisen tuomat hyödyt asiakkaillemme.”

  Evershedsin Managing Partner Lee Ranson kommentoi:

  ”Osakkaiden äänestyksen jälkeen asiat ovat edenneet rivakasti, mikä kertoo paljon välillämme jo vallitsevasta yhteistyöstä. Yhteinen painopisteemme on selvä – kyse on asiakaspalvelusta jo olemassa olevien järjestelyiden puitteissa sekä palvelutarjontamme parantamisesta niille, jotka voisivat siitä vielä hyötyä. Tähän mennessä sekä sisäinen että ulkoinen palaute ovat olleet parasta mahdollista, ja meille jo nyt annetut mahdollisuudet ja työt ovat lähettäneet selkeän viestin, että kansainvälinen toiminta-alustamme sekä lähestymistapamme laatuun, innovaatioon ja asiakaspalveluun ovat erittäin houkuttelevia.”

  Kummassakaan yhtiössä ei odoteta tapahtuvan merkittäviä sisäisiä rakenteellisia muutoksia, ja kunkin toimiston toimialakohtaisten ryhmien vetäjät toimivat yhteistyössä asiakassuhteiden hoitamisessa.

  Suomen Evershedsin Managing Partner Harri Tolppanen kommentoi yhdistymistä:

  ”Laajentuminen Yhdysvaltoihin mahdollistaa asiakkaittemme liiketoiminnan juridisen tukemisen maailmanlaajuisesti entistäkin laajemmalla palvelurepertuaarilla. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti edelleen meidän suomalaisten osakkaidemme omistamana ja samalla globaalisti, aina asiakkaan tarpeen mukaan.”

  Lisätietoja Eversheds Sutherlandista saat osoitteesta www.eversheds-sutherland.com

   

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back