Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland aloittaa toiminnan Moskovassa ja Pietarissa

 • Finland

  06-09-2017

  Kansainvälinen Eversheds Sutherland on tänään ilmoittanut avaavansa toimistot Moskovassa ja Pietarissa. Laajentuminen Venäjälle on luonteva osa Eversheds Sutherlandin laajentumisstrategiaa: sillä on 66 toimistoa 32 maassa, se avaa tänään toimiston Luxemburgissa, ja se on äskettäin avannut uudet toimistot Singaporessa, Düsseldorfissa ja Brunei Darussalamissa.

  Moskovassa ja Pietarissa työskentelee yhteensä 5 osakasta ja 17 muuta lakimiestä, ja uusia osakkaita ollaan rekrytoimassa tulevaisuudessa. Toimistot tarjoavat liikejuridiikan kaikki palvelut painottaen kiinteistö-, riidanratkaisu-, transaktio-, yhtiö- ja työoikeuspalveluita. Tiimi, joka on aiemmin toiminut arvostetun pohjoismaisen asianajotoimiston osana, on toiminut Venäjällä yli 25 vuotta.

  Venäjän toimintoja johtaa toimitusjohtaja Victoria Goldman, joka on saanut Chambersilta tunnustuksen ”Eminent Practitioner”. Hänen tukenaan ovat osakkaat Yury Pugach (kiinteistö, oikeudenkäynnit, riidanratkaisu), Luke Wochensky (oikeudenkäynnit ja riidanratkaisu, yritysrikollisuus ja  –tutkimukset), Mikhail Timonov (yhtiöoikeus, transaktiot) ja Anu Mattila (yhtiöoikeus, transaktiot).

  Lee Ranson, Global Co-CEO, kommentoi: ”Uudet toimistomme Moskovassa ja Pietarissa ovat merkittävä lisä kansainväliseen verkostoomme, jonka laajentaminen on olennainen osa 2020-visiotamme. Venäjän asiakaspohja ja maantieteellinen sijainti ovat meille luontainen lisä, ja toivotan ilolla uudet venäläiset kollegamme tervetulleeksi Eversheds Sutherlandille.”

  Victoria Goldman, Venäjän toimintojen toimitusjohtaja, sanoi: ”Olemme seuranneet Eversheds Sutherlandin positiivista kehitystä maailmalla suurella mielenkiinnolla. Eversheds Sutherlandin laaja palvelutarjonta, maailmanlaajuinen kattavuus ja tunnustusta saaneet käytännöt tekivät siitä luonnollisen valinnan tiimillemme sekä erinomaisen pohjan nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.”

  Harri Tolppanen, Managing Partner Suomi, lisää: “Kansainväliset asiakkaamme toivovat innovatiivista ja laadukasta juridista osaamista missä tahansa he toimivatkaan. Olen erittäin tyytyväinen, että me voimme nyt tarjota heille luotettavaa ja asiantuntevaa osaamista Venäjällä.”

  Anu Mattila, Partner, sanoo: “Kiinteistö- ja yhtiöoikeuspraktiikkamme on jo hyvin tunnustettu Venäjän markkinoilla ja odotamme mielenkiinnolla enenevässä määrin rajat ylittäviä toimeksiantoja. Samoin jatkamme venäläisten asiakkaidemme avustamista, kun he laajentavat liiketoimintaansa Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan sekä monipuolisille markkinoille aina Kiinasta, Irakista, Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista Singaporeen ja Pohjois-Afrikkaan.”

  Vesa Turkki, Partner ja Eversheds Sutherlandin kansainvälisen hallituksen jäsen, kommentoi:
  ”Toimimme jo useiden kansainvälisten asiakkaidemme neuvonantajina riidanratkaisuissa ja oikeudenkäynneissä Venäjällä. Nyt voimme saumattomasti avustaa asiakkaitamme Venäjällä maarajat ylittävissä riidoissa, kansainvälisissä välimiesmenettelyissä ja tutkimuksissa Lontoon, Tukholman, Pariisin, Singaporen ja New Yorkin toimistojemme kautta.”

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.