Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland yhdistää voimansa DHP Legalin kanssa

 • Finland

  10-12-2018

  49 juristin vahvuinen asianajotoimisto liittyy Eversheds Sutherlandin Euroopan tiimiin

  Eversheds Sutherland julkisti 4.12. tiedon, että se vahvistaa asemaansa Tsekissä ja Slovakiassa yhdistämällä voimat johtavan asianajotoimisto Dvorak Hager & Partnersin (DHP Legal) kanssa.

  DHP Legal on Eversheds Sutherlandin pitkäaikainen yhteistyökumppani kansainvälisesti, ja toimistojen yhteenliittymä avaa Eversheds Sutherlandille mahdollisuuden tarjota palveluja globaaleille asiakkaille kahdella uudella markkina-alueella.

  Erittäin korkealle arvostetun täyden palvelun asianajotoimisto DHP Legalin palveluksessa on 49 juristia, joista 8 on osakkaita. Toimisto avustaa asiakkaita kaikissa liike- ja kiinteistöjuridiikkaan ja välimies- ja työoikeuteen liittyvissä asioissa sekä riidanratkaisussa. DHP Legal palvelee laajaa joukkoa kansainvälisiä asiakkaita, joiden kotipaikat ovat pääasiassa Isossa-Britanniassa, USA:ssa, Saksassa, Itävallassa ja Pohjoismaissa; yritys palvelee tietysti myös suuria tšekkiläisiä ja slovakialaisia yrityksiä.

  Uusi yhteenliittymä jatkaa Eversheds Sutherlandin viimeaikaista kasvua Euroopassa. Vuonna 2017 Eversheds Sutherland avasi uusia toimistoja Luxemburgiin, Venäjälle ja Saksaan. Lisäksi toimintoja on kehitetty Alankomaissa aiemmin tänä vuonna. Eversheds Sutherland tarjoaa kansainvälisiä lakipalveluja nyt 68 toimiston kautta 34 maassa.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back