Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Asianajotoimisto Oy on kutsunut uusia osakkaita

 • Finland

  20-06-2017

  Asianajajat Merja Blankenstein, Kai Salonen ja Sirkka Terho on kutsuttu Eversheds Asianajotoimisto Oy:n osakkaiksi. Blankenstein ja Salonen siirtyvät Eversheds Sutherlandille Asianajotoimisto Merilammelta ja Terho Asianajotoimisto Magnussonilta.

  AA, KTM, VT Merja Blankenstein on kutsuttu osakkaaksi Eversheds Sutherlandille 25.5. alkaen. Blankenstein johtaa rahoitusjuridiikan tiimiämme Transaktiot ja Rahoitus –ryhmässä. Lisäksi hän kuuluu Yhtiöoikeus, Capital Markets, Vakuutusoikeus sekä Kiinteistöt, Rakentaminen ja Ympäristö -ryhmiin. Aiemmin hän on työskennellyt Merilammella lakimiehenä, vuodesta 2001 lähtien asianajajana ja 2008 alkaen osakkaana. Ennen asianajouraansa hän toimi tilintarkastustehtävissä PricewaterhouseCoopersilla. Blankensteinin erikoistumisalueita ovat rahoitus- ja pankkitoiminta, kotimaiset ja kansainväliset yrityskaupat ja -järjestelyt, pääomamarkkinat, kiinteistöjärjestelyt ja yhtiöoikeus.

  AA, OTM Kai Salonen on kutsuttu osakkaaksi Eversheds Sutherlandille 1.6. alkaen. Salonen on aiemmin työskennellyt Merilammella ja Palotiellä. Ennen asianajouraansa hän on työskennellyt mm. Rakennusliike Serak Oy:ssä. Salonen on erikoistunut urakkariitoihin ja -sopimuksiin, kiinteistö- ja rakennusoikeusasioihin, ja hän työskentelee Kiinteistöt, Rakentaminen ja Ympäristö -ryhmässämme yhtenä urakkariidat ja –sopimukset tiimin vetäjänä.

  Asianajaja, VT Sirkka Terho on kutsuttu osakkaaksi Eversheds Sutherlandille 27.4. alkaen, ja hän toimii yhtenä Kiinteistöryhmän vetäjistä. Terho tuli Eversheds Sutherlandille Magnussonilta, jossa hän on ollut osakkaana ja kiinteistöpraktiikan vetäjänä. Terho on erikoistunut kiinteistöjuridiikkaan yleensä ja erityisesti kiinteistötransaktioihin sekä kaava-asioihin. Vuosina 2015 ja 2017 hänet huomioitiin mm. Legal 500:ssa “Recommended Lawyer in Real Estate & Construction and Dispute Resolution” sekä 2016 Expert Guides’ssa “Rising star in Finland”. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Aberdeen kiinteistörahastoissa ja Kiinteistöliitossa.

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.