Global menu

Our global pages

Close

Eversheds avusti Baltic Sea Action Group-säätiötä verkkotunnusasiassa

 • Finland

  02-06-2016

  Eversheds Asianajotoimisto Oy avusti Itämeren ekologisen tasapainon palautumiseen ja sen suojeluun keskittynyttä ja erikoistunutta Baltic Sea Action Group-säätiötä (BSAG) verkkotunnuksen bsag.org hankinnassa. Verkkotunnus bsag.org oli rekisteröity useita vuosia sitten ja sen omistus oli vuosien saatossa vaihtunut muutamaan kertaan. Baltic Sea Action Groupin puolesta kävimme neuvotteluja verkkotunnuksen sen hetkisen verkkotunnuksenhaltijan kanssa, minkä seurauksena verkkotunnus bsag.org saatiin hankittua edullisesti. Verkkotunnuksen bsag.org käyttö tulee täydentämään ja edesauttamaan säätiön toimintaa ja mahdollistaa entistä tehokkaamman Itämeren suojelullisen tiedon välittämisen ja tietoisuuden lisäämisen.

  Voittoa tavoittelemattoman Baltic Sea Action Groupin Itämeren ja ympäristön suojelulliset tavoitteet koetaan myös meillä Evershedsissä erittäin tärkeinä, minkä vuoksi avustimme asiassa täysin pro bono -perusteisesti.

  Baltic Sea Action Group, viralliselta nimeltään Elävä Itämeri säätiö, on vuonna 2008 perustettu itsenäinen voittoa tuottamaton säätiö. Säätiön tarkoitus on tukea ja edistää luonnon ja ihmisen hyvinvointia sekä säilyttää ja edistää suomalaista kulttuuriperimää. Säätiön rooli on myös koota yhteen voimia Itämeren pelastamiseksi. Säätiö toimii aloitteentekijänä ja eri tahojen yhteensaattajana useissa erillisissä ja rinnakkaisissa konkreettisissa projekteissa, joilla pyritään suojelemaan Itämerta. Baltic Sea Action Group on sitoutumaton ja säätiö ohjaa yksityisen sektorin osaamista ja resursseja monenlaisiin toimenpiteisiin koko Itämeren alueella. Säätiön alla ilmenevä ”Baltic Sea Commitment maker”-logo on myös tunnettu ympäristönsuojelun ja Itämeren suojelun parissa työskentelevien keskuudessa kaikissa Itämeren alueen valtioissa.

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.