Global menu

Our global pages

Close

Eversheds myyjän edustajana Qmedicalin yritysjärjestelyssä

 • Finland

  21-09-2016

  Eversheds toimi myyjän edustajana yritysjärjestelyssä, jossa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Group Oy osti erikoishammaslääkäripalveluihin keskittyneen Qmedicalin.
  Kaupan myötä viime vuosina voimakkaasti kasvanut Med Group liittyy isojen hammaslääkäriketjujen joukkoon pystyen tarjoamaan kaikkia hammashoidon palveluita koko Suomessa.

  Med Groupin ja Qmedicalin välinen yrityskauppa on allekirjoitettu, ja se astuu voimaan viranomaispäätösten valmistuttua loka-marraskuussa 2016.

   

  Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Se työllistää yli 1200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Med Group –konsernin liikevaihto oli vuonna 2015 yli 55 miljoonaa euroa.

  Qmedical on hammas- ja korvalääkäripalveluiden erikoisklinikka, jonka toiminta perustuu nykyaikaiseen diagnostiikkaan, lääkäreiden vahvaan osaamiseen sekä yhteistyöhön eri erikoisalojen välillä.

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.