Global menu

Our global pages

Close

Eversheds avusti Pipelife International GmbH:ta ja Pipelife Finland Oy:tä

 • Finland

  25-07-2016

  Eversheds avusti Pipelife International GmbH:ta ja Pipelife Finland Oy:tä, kun Pipelife Finland Oy hankki enemmistöosuuden Talokaivo Oy:stä, helmikuu 2016

  Pipelife Finland Oy on yksi markkinoiden johtavista LVIS- tuotteita valmistavista ja kehittävistä yrityksistä. Yhtiö valmistaa laajan valikoiman muovisia putkijärjestelmiä LVI- ja sähkötuotemarkkinoille. Pipelife Finland Oy:n toimipaikat ovat Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä, Jyväskylässä ja Joensuussa sekä toimisto Oulussa. Yhtiö työllistää Suomessa 135 henkilöä. Pipelife Group on yksi Euroopan johtavista muoviputkia ja –yhteitä valmistavista yrityksistä. Sillä on 26 tehdasta ja toimintaa 26 maassa. Yrityksen liikevaihto on 900 M€ ja se työllistää 2680 henkilöä. Pipelife Group on osa Itävaltalaista pörssinoteerattua Wienerberger-konsernia, joka on johtava rakennusmateriaalien valmistaja, joka toimii yli 30 maassa.

  Talokaivo Oy:n  tuotevalikoimaan kuuluvat sadevesi-, perusvesi-, jätevesi- ja sala-ojakaivot, erottimet, pumppaamot, putket, haja-asutusalueen jätevesienkäsittelyratkaisut sekä Microflex-aluelämpö järjestelmät. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Keravalla ja alueelliset palvelupisteet Liedossa, Oulussa sekä Tampereella. Talokaivo Oy työllistää noin 60 ammattilaista.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back