Global menu

Our global pages

Close

Eversheds ja Sutherland päättivät yhdistää voimansa

 • Finland

  19-12-2016

  Evershedsin ja Sutherlandin osakkaat ovat äänestäneet yhdistymisen puolesta edistäen näin toimistojen yhteistä tavoitetta – mahdollisimman korkealuokkaisen, yhdenmukaisen palvelun tarjoamista ympäri maailmaa.

  Kansainvälinen Eversheds ja amerikkalainen Sutherland ilmoittivat marraskuun 29. päivänä neuvottelevansa mahdollisesta yhdistymisestä. Yhtiöiden neuvottelu- ja äänestysprosessit saatettiin päätökseen yhtä aikaa 16. joulukuuta, ja molempien yhtiöiden osakkaat antoivat yhdistymiselle poikkeuksellisen vahvan hyväksynnän.

  Toimistot ovat 1.2.2017 lähtien tasavertaisia jäseniä uudessa yksikössä ja toimivat ympäri maailmaa nimellä Eversheds Sutherland. Tätä uutta toimijaa johtaa kaksi toimitusjohtajaa osana kansainvälistä kuuden hengen johtoryhmää, jota puolestaan valvoo kymmenen hengen maailmanlaajuinen hallitus, jossa molemmat toimistot ovat yhtäläisesti edustettuina. Kummassakaan yhtiössä ei odoteta tapahtuvan merkittäviä sisäisiä rakenteellisia muutoksia, ja kunkin toimiston toimialakohtaisten ryhmien vetäjät toimivat yhteistyössä asiakassuhteiden edistämisessä.

  Eversheds Sutherlandilla on yhteensä 2 300 lakimiestä 61 toimistossa 29 maassa. Yhdistyminen nostaa Eversheds Sutherlandin Ison-Britannian top 10 -listalle ja top 40:n joukkoon Yhdysvalloissa ja kansainvälisissä listauksissa.

  Evershedsin Chief Executive kommentoi:

  ”On ollut kauan julkisesti tiedossa, että olemme strategisista syistä halunneet saada jalansijaa Yhdysvalloissa. Haasteena on ollut löytää oikea toimisto, joka jakaa visiomme ja jonka kulttuuri sopii yhteen omamme kanssa. Sutherland on tällainen toimisto. Eversheds Sutherland tarjoaa molempien yhtiöiden asiakkaille aidosti kansainvälisen pohjan sekä vahvan kattavuuden Yhdysvalloissa. Kollegoiden ja asiakkaiden palaute on ollut suunnattoman positiivista; monia mahdollisuuksia on jo havaittu, ja olemme hyvin varmoja, että lopputulos on erinomainen sekä asiakkaillemme että omille työntekijöillemme.”

  Sutherlandin Managing Partner Mark Wasserman totesi:

  ”Tämän jännittävän yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan molempien toimistojen asiakkaille korkealuokkaista palvelua ja tukea ympäri maailmaa asiakkaiden merkittävimmissä liiketoimintamahdollisuuksissa. Olemme viime kuukausien aikana saaneet tutustua Evershedsin kollegoihimme hyvin. Molemmat toimistot keskittyvät innovatiivisten ja tehokkaiden palveluiden tuottamiseen muuttuvassa globaalissa ympäristössä samalla, kun niiden kulttuurit arvostavat monimuotoisuutta, yhteisöjensä toimintaan osallistumista sekä työntekijöistään välittämistä. Odotamme innolla, että pääsemme käyttämään hyväksi molempien toimistojen jo aiemmin tekemää menestyksekästä työtä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyödyksi heidän tulevissa hankkeissaan.”

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.