Global menu

Our global pages

Close

Eversheds toimi Savox Communications Groupin juridisena neuvonantajana

 • Finland

  30-04-2017

  Toimimme Savox Communications Groupin juridisena neuvonantajana sen ostaessa Control Express Finland Oy:n koko osakekannan.

  Control Express Finland suunnittelee ja valmistaa teollisuus- ja turvallisuusalan tietokoneita, tuotannon ja kunnossapidon valvonta- ja anturiratkaisuja sekä mekaniikka-alan ratkaisuja.

  Yritysjärjestelyn myötä  Savox Communications Groupin asiakastarjonta sekä kotimaassa että kansainvälisesti vahvistuu – yhtiöstä tulee turvallisuus- ja teollisuusmarkkinoilla johtava toimija, joka tarjoaa vaativia viestintäratkaisuja ammattikäyttöön. Savox Communications Oy on vuonna 1982 perustettu globaalisti toimiva yritys, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back