Global menu

Our global pages

Close

Eversheds toimi StaffPoint Oy:n neuvonantajana Proffice-kaupassa

 • Finland

  28-07-2016

  Eversheds toimi StaffPoint Oy:n oikeudellisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa Randstad-konserniin kuuluvan Proffice Groupin Suomen-liiketoiminnot siirtyvät StaffPointin omistukseen.
  Kaupassa StaffPointille siirtyvät Helsingissä ja Tampereella toimivan Proffice Finlandin liiketoiminnot 1.9.2016 alkaen.
   
  StaffPoint on Suomen suurimpiin kuuluva henkilöstöalanyritys, joka tuottaa henkilöstö- ja rekrytointipalveluja, valmennuspalveluja sekä HR-ohjelmistoja asiakkaalle lisäarvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi. (www.staffpoint.fi)
   
  Randstad Group on Alankomaissa vuonna 1960 perustettu kansainvälinen henkilöstöpalvelualan konserni, joka toimii 39 maassa ja kuuluu suurimpien globaalien toimijoiden joukkoon. (www.randstad.com)
   
  Randstad-konserniin kuuluva Proffice Group on pohjoismainen henkilöstöratkaisuihin ja rekrytointiin erikoistunut yhtiö. Proffice Finland Oy on sen Suomessa toimiva tytäryritys, jolla on toimipaikat Helsingissä ja Tampereella. (www.proffice.com)

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.