Global menu

Our global pages

Close

Etsimme toimistovastuullista asianajosihteeriä Jyväskylään

 • Finland

  23-01-2020

  Etsimme Jyväskylän toimistoomme ammattitaitoista

  toimistovastuullista asianajosihteeriä

  vastaamaan toimiston hallinnollisista tehtävistä ja avustamaan lakimiehiä toimeksiannoissa.

  Tehtävä on monipuolinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus lakimiesten avustamista oikeudellisissa toimenpiteissä sekä itsenäisiä toimenpiteitä asianajotoimistomme päivittäisissä hallinnollisissa tehtävissä. Liikejuridiikkaan keskittyvän asianajotoimistomme toimeksiannot ovat eri oikeudenaloilta ja vaativat mm. erilaisiin määräaikoihin liittyviä vastuita. Erityisesti aiempi kokemus konkurssipesiin liittyvistä toimenpiteistä on työn haltuun ottamisessa eduksi. Muut tavanomaiset tehtävät muodostuvat laskutuksesta, kirjanpitotehtävistä, kirjeenvaihdosta ja asiakashallinnasta sekä suomeksi että englanniksi. Konsernimme asianajosihteerit muodostavat noin 15 hengen aktiivisen tiimin, jossa pyritään kehittämään yhteisiä prosesseja.

  Etsimämme ehdokas on

  - innostunut moniottelija, jolle arkiset haasteet, vaihtelevat tehtävät ja ajoittain hektiset aikataulutavoitteet ovat positiivinen haaste ja lisäävät innostunutta työotetta,

  - tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen – joskus muidenkin puolesta,

  - erinomainen vuorovaikuttuja ja omaa hyvät yhteistyö- ja tiimityötaidot,

  - kokenut kirjanpito- ja laskutustehtävissä ja tunnistaa konkursseihin liittyvät työtehtävät ja

  - asiakaspalvelulähtöinen, oma-aloitteinen ja positiivinen can do –tekijä.

  Odotamme ehdokkaalta vähintään viiden vuoden aiempaa työkokemusta vastaavista tai samankaltaisista vastuutehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii englannin kielen osaamista sekä Office-ohjelmien hyvää hallintaa. Toimeksiannoissa käytämme CSI Lawyer –laskutusohjelmaa.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, mukavat työtilat sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Vaikka olemme asianajotoimisto, tarjoamme viihtyisän, aktiivisen ja rennon työympäristön. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä.

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen rekryjärjestelmämme kautta viimeistään 16.2. Voit liittää mukaan myös erillisen ansioluettelon ja hakemuksen. Kerro meille, miksi olisit oikea valinta tehtävään!

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.