Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Asianajotoimistolle ja Torsti Lakarille huippusijoitukset Chambers & Partnersin High Net Worth -julkaisussa

 • Finland

  21-08-2018

  Chambers and Partners on julkaissut ensimmäisen yksityisille sijoitusmarkkinoille suunnatun julkaisunsa: High Net Worth 2018. Eversheds Asianajotoimisto sijoittuu oikopäätä kategoriaan Band 1, samoin kuin julkaisussa esiin nostettu vero-osastomme johtaja, osakas, asianajaja Torsti Lakari.

  Julkaisussa esitellään Eversheds Sutherlandin Private-praktiikka Suomessa ja todetaan yrityksen kansainvälinen ulottuvuus hyödylliseksi. Tiimiä kuvataan vahvaksi markkinoilla ja lisäksi mainitaan, että Private-ryhmä työskentelee läheisesti veroryhmän kanssa hyödyttääkseen mm. yrittäjäasiakkaita, perheyrityksiä sekä vero- ja varallisuussuunnittelusta kiinnostuneita asiakkaita. Yksi vastaajista toteaa: ”He tarjoavat täyden palvelun yksityisasiakkaalle”.

  Vero-osaston johtaja, osakas Torsti Lakarin osaamista kuvataan julkaisussa mm. siten, että Lakari hoitaa perheyritysten ja niiden johdon vero- ja yritysasioita ja hän on hyvin perehtynyt perhevarallisuuden suunnitteluun, omistajanvaihdoksiin sekä veroasioihin. Lakarin todetaan olevan alallaan maineikas ja hyvin tunnettu akateemisissa ja ammatillisissa piireissä.

  Linkki julkaisuun

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back