Global menu

Our global pages

Close

IAM Patent 1000 2022: tytäryhtiömme Heinonen menestyi jälleen

 • Finland

  01-07-2022

  IAM (Intellectual Asset Management) Patent 1000 vuodelta 2022 on julkaistu, ja tytäryhtiömme Heinonen ylsi arvioissa jälleen hyville sijoituksille Litigation, Prosecution ja Transactions -kategorioissa. IAM nostaa tälläkin kertaa esiin laajat ja kansainväliset resurssimme sekä kyvyn avustaa yrityksiä kaikilla sektoreilla läpi koko patentin elinkaaren.

  Evershedsin tytäryhtiö Heinosen kaikessa tekemisessä näkyy huippuammattilainen ote ja poikkeuksellinen juridinen ja tekninen tietämys.

  Ammattilaisiamme arvioitiin julkaisussa seuraavasti:

  Regina Pudas

  Kemian asiantuntija Regina Pudas tuntee Euroopan patenttilainsäädännön kuin omat taskunsa. Hänen asiantuntemukseensa turvautuvat jatkuvasti niin huippuyritykset kuin PK-yritykset, jotka pyrkivät hyödyntämään immateriaaliomaisuuttaan.

  Sampo Ylätalo

  Fyysikko Sampo Ylätalo on tekstien laatijana vailla vertaa, ja hän on vaikuttavan uransa aikana toiminut monissa merkittävissä tutkimuslaitoksissa.

  Juhani Kupiainen

  Juhani Kupiainen tuntee tarkasti Yhdysvaltain patenttikäsittelyjärjestelmät ja on siten erinomainen asiantuntija useita lainkäyttöalueita koskevissa tapauksissa.

  Akseli von Koch

  Akseli von Kochin tietämystä uusista digitaaliteknologioista on vaikea päihittää, ja se on ratkaisevan tärkeä kaikupohja kaikille, jotka työskentelevät huippukeksintöjen parissa.

  Petteri Häkkänen

  Petteri Häkkänen on laajalti arvostettu ja alalleen omistautunut asianajaja, jonka tavoitteet ovat korkealla. Hän on ahkera ja käytännönläheinen ja perehtyy syvällisesti jokaisen keksinnön taustalla olevaan teknologiaan.

  Kaikki tulokset ovat nähtävillä IAM:n sivulta.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back