Global menu

Our global pages

Close

Johan Wesander ja Tuomas Penttilä kutsuttu Eversheds Asianajotoimisto Oy:n osakkaiksi 1.7.2019 alkaen

 • Finland

  11-06-2019

  Senior Associate, asianajaja Johan Wesander ja Senior Associate, asianajaja Tuomas Penttilä on kutsuttu Eversheds Asianajotoimisto Oy:n osakkaiksi 1.7.2019 alkaen.

  Johan Wesander on aloittanut yhtiömme palveluksessa vuonna 2011. Suomen toimistomme lisäksi Johan on työskennellyt secondmentilla Eversheds Sutherlandin toimistolla Ruotsissa ja finanssialan asiakkaallamme Suomessa. Johan tukee asiakkaitamme yritysjärjestelyissä ja yhtiöoikeudellisissa asioissa sekä kotimaisissa että kansainvälisissä toimeksiannoissamme. Tämän lisäksi hän keskittyy jatkossa M&A-osaamisryhmämme toiminnan kehittämiseen.

  Tuomas Penttilä aloitti Eversheds Sutherland -uransa oikeustieteen opiskelijana vuonna 2007. Kuluneen vuoden aikana Tuomas otti vastaan nykyisen toimitusjohtajamme Jari Salmisen tehtävän maksukyvyttömyysryhmämme vetäjänä ja vastaa tiiminsä kanssa asiakkaidemme saneeraus- ja konkurssitoimeksiannoista. Uransa aikana Tuomas on työskennellyt energiateollisuuden asiakkaallamme secondment-lakimiehenä.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back