Global menu

Our global pages

Close

Juha Taipale kutsuttu Eversheds Asianajotoimiston osakkaaksi

 • Finland

  01-11-2016

  Eversheds Asianajotoimisto Oy on kutsunut 1.11.2016 osakkaaksi yhden Suomen johtavista teknologiaoikeuteen erikoistuneista lakimiehistä, asianajaja Juha Taipaleen. Taipale vahvistaa osaamisellaan entisestään Evershedsin kattavia liikejuridiikan palveluja.

  Poikkeuksellisen vahvan teknologiaosaamisen lisäksi Taipale on erikoistunut sopimusoikeuteen, yritys- ja yhtiöoikeuteen, transaktioihin, rahoitusoikeuteen sekä kansainväliseen kauppaan ja siihen liittyviin sopimuksiin. Hän on saanut tunnustusta työstään monissa johtavissa kansainvälisissä julkaisuissa.

  Juha Taipale siirtyi Evershedsille Magnusson Asianajotoimisto Oy:stä, jossa hän toimi asianajajana vuodesta 2012 lähtien. Asianajotehtävissä hän on toiminut aiemmin myös Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy:ssä sekä Asianajotoimisto Krogerus Oy:ssä. Lisäksi Taipaleella on pitkä kokemus yritysmaailmasta mm. menestyneen startup-teknologiayrityksen toimitusjohtajana sekä suuren teollisuusyrityksen lakimiehenä.

  Asianajotyön ohessa hän toimii luottamustehtävissä muun muassa Suomen Asianajajaliiton Telekommunikaatio, media ja teknologia -asiantuntijaryhmässä ja IT-valiokunnassa.

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.