Global menu

Our global pages

Close

Mainostajien Liitto ja Eversheds Sutherland yhteistyöhön – laajemmat lakipalvelut mainostajille

 • Finland

  23-01-2018

  Mainostajien Liitto ja Eversheds Sutherland käynnistävät yhteistyön. Sen myötä liiton jäsenyritykset saavat käyttöönsä entistä kattavammat liikejuridiikkaan liittyvät palvelut:
  mm. koulutusta, maksutonta lakineuvontaa, jatkuvasti päivittyvän blogin sekä ajantasaiset markkinoinnin sopimusmallit.

  Mainostajien Liitto panostaa entistä enemmän jäsenyritystensä palveluun markkinointilainsäädännön saralla ja aloittaa yhteistyön Eversheds Sutherlandin kanssa. Eversheds Sutherland on myös samalla ensimmäinen Mainostajien Liiton kumppanijäsen, mikä on liiton uusi jäsenyyden muoto.

  Eversheds Sutherland panostaa yhteistyöhön tarjoamalla mm. seuraavia palveluja:

  - Lakikoulutus liiton jäsenyrityksille
  - Mahdollisuus maksuttomaan yrityskohtaiseen puhelinkonsultaatioon
  - Lakiasioihin keskittyvä sisällöntuotanto MAINOSTAJA-lehteen sekä mainostajat.fi-sivujen Mainostajan työkalupakkiin ja lakineuvonta-osioon.

  – Yhteistyön kautta voimme tarjota jäsenistöllemme enemmän ja ajantasaisempaa tukea markkinoinnin lainsäädännön saralla. Tämä kumppanuus tuo mukaan kansainvälisen markkinoinnin ja immateriaalioikeuksien neuvontapalvelut sekä enemmän taustavoimia lakimuutoksiin reagointiin ja vaikuttamiseen, sanoo Mainostajien Liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki.

  – Meillä kumppanijäsenyys Mainostajien Liiton kanssa on luontainen kehityssuunta, jolla nostamme markkinoinnin merkitystä omassa organisaatiossamme sekä vahvistamme asiantuntijaimagoamme meille tärkeässä kohderyhmässä. Toimimme nykyisin globaalisti ja pystymme auttamaan kansainvälisiä organisaatioita tehokkaasti kaikissa liikejuridiikan kysymyksissä, toteaa Eversheds Asianajotoimiston myynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava Mirva Norén-Sluijter.


  Lisätiedot:

  Riikka-Maria Lemminki, toimitusjohtaja, Mainostajien Liitto, puh. 040 578 1974
  riikka-maria.lemminki@mainostajat.fi

  Mirva Norén-Sluijter, Head of Sales and Business Development, Eversheds Sutherland,
  puh. 046 6001544, mirva.noren-sluijter@eversheds.fi

   

  Mainostajien Liitto edustaa markkinoijia ja brändinrakentajia. Noin 400 jäsenyrityksen panostukset ovat 80 prosenttia markkinointiviestinnän panostuksista Suomessa. Monipuoliset neuvontapalvelut, julkaisut ja tapahtumat auttavat liiton jäseniä menestymään. Mainostajien Liitto on myös eturivissä kehittämässä hyvää kauppatapaa, vastuullista markkinointia sekä markkinoinnin tehokkuutta Suomessa.

  Eversheds Sutherlandilla on 66 toimistoa 32 eri maassa. Suomessa Eversheds Sutherland (Eversheds Asianajotoimisto Oy) on läsnä kuudella eri paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Turku, Hämeenlinna, Jyväskylä ja Pori. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto. Tytäryhtiömme Heinonen & Co tarjoaa asiakkaillemme maailmanlaajuiset patenttien, tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien rekisteröintipalvelut sekä niihin liittyvät asiamiespalvelut ja teollisoikeuksien suojauspalvelut.

  Disclaimer

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back

  Print Friendly and PDF
  Register to receive regular updates via email.