Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland sijoittui Mergermarketin mukaan jaetulle ykkössijalle kauppojen lukumäärän perusteella Suomessa Q1 2021:n aikana

 • Finland

  15-04-2021

  Vahva ensimmäinen vuosineljännes yritysjärjestelyissä!

  Eversheds Sutherland sijoittui Mergermarketin mukaan jaetulle ykkössijalle kauppojen lukumäärän perusteella Suomessa Q1 2021:n aikana.

  "Q1 21 oli maailmanlaajuisesti yksi vuoden vahvimmista avauksista pitkään aikaan ja jatkaa 4Q 20:n vauhtia. Tämä on heijastunut myös Suomen markkinoille sekä suomalaisiin ja rajat ylittäviin kauppoihimme. Q2 2021:n tilanteemme näyttää yhtä vahvalta”, kertoo osakas Johan Wesander.

  "Olemme työskennelleet kovasti laatuun, viestintään ja riippumattomuuteen perustuvan palvelumallimme kanssa, ja se alkaa tuottaa tulosta. Olemme kiitollisia kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka tekevät näistä luvuista totta”, kommentoi osakas Antti Husa.

  Yritysjärjestelytiimimme on edelleen mukana suuressa määrässä sekä yksityisiä että julkisia kotimaisia ​​ja rajat ylittäviä liiketoimia. PE-/VC-aktiivisuus näyttää myös yhtä vahvalta kuin vuoden 2020 viimeisellä vuosineljänneksellä.

  Yritysjärjestelypalvelumme ovat kattavat, ja ne kattavat sekä suuret kansainväliset yritykset että pienet yksityiset yritykset. Palvelut vaihtelevat vaativista huutokauppamenettelyistä pk-yritysten sukupolvenvaihdoksiin.

  Lue lisää vuoden 2021 ensimmäisen vuosineljänneksen kaupoista täältä (englanniksi).

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back