Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland toimi ostajan juridisena neuvonantajana NCC:n myydessä Ruotsin ja Suomen tienhoitoliiketoiminnot Mutaresille ja Co KGaA:lle

 • Finland

  19-08-2020

  Eversheds Sutherland on toiminut saksalaisen holdingyhtiö Mutares SE:n ja Co KGaA:n juridisena neuvonantajana, kun yhtiö osti Road Services-divisioonan eli tienhoitoliiketoimintojen Ruotsin ja Suomen yksiköt NCC AB:ltä. Hankittu kokonaisuus kattaa Nordic Road Services AB:n ja Nordic Road Services Oy:n. Yhtiöiden liikevaihto 2019 oli noin 125M€, ja ne työllistävät 216 henkilöä. Kauppa edellyttää Ruotsin kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

  Kohdeyhtiöt ovat tieliiketoimintojen johtavia toimijoita omalla markkina-alueellaan, ja ne tuottavat mm. lumen käsittelyyn, teiden valvontaan ja hoitoon, liikennemerkintöihin ja villieläinten aitoihin liittyviä palveluja niin valtiolle, kuntasektorille kuin yksityisillekin asiakkaille.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back