Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Sauplast Oy:n neuvonantajana sen ostaessa SeaPack Oy:n osakekannan

 • Finland

  13-07-2020

  Toimimme Sauplast Oy:n juridisena neuvonantajana kaupassa, jolla Sauplast Oy osti SeaPack Oy:n koko osakekannan.

  Sopimus kaupasta tehtiin jo vuonna 2017, jolloin Sauplast osti osan SeaPack:n osakkeista. Loput osakekannasta ostettiin heinäkuussa 2020, jonka jälkeen kauppa julkistettiin. Osana järjestelyä Sauplast osti myös SeaPack:n tehdaskiinteistön. Toimimme neuvonantajana myös tehdaskiinteistön kaupassa.

  Sauplast Oy on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa kehittyneitä pakkausratkaisuja, muovipusseja, -säkkejä ja huppuja sekä muovikalvoja. Tuotteet soveltuvat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja yritys valmistaa lähes kaikkia tuotteita tilauksesta painettuna sekä biohajoavana. Kaupan jälkeen Sauplast:lla on tehtaat Siikaisissa, Kokemäellä ja Merikarvialla. Yrityksen liikevaihto nousee kaupan myötä yli 10 miljoonan euron.

  Yritys on ollut paikallistasolla otsikoissa myös yhtenä koronaviruskriisin menestyjistä, kun se aloitti muovisten, hihallisten suojaessujen tuotannon uudelleen. Lue lisää Satakunnan kansan uutisesta.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back