Global menu

Our global pages

Close

Avustimme yritysjärjestelyissä: Norra siirtyy väliaikaisesti Finnairin omistukseen

 • Finland

  24-10-2017

  Eversheds Asianajotoimisto avusti myyjiä yritysjärjestelyissä, joiden tuloksena Norra siirtyy Finnairin omistukseen väliaikaisesti. Yritysjärjestelyssä Finnair on ostanut StaffPoint Holding Oy:ltä (StaffPoint) ja Kilco Oy:ltä 60 prosenttia Nordic Regional Airlines AB:n (Norra) osakkeista. Ennen kauppaa Finnair on omistanut Norrasta 40 prosenttia. Norran toimintaan tai henkilöstöön kaupalla ei ole vaikutusta.

  Kaupan jälkeen Norra siirtyy väliaikaisesti kokonaan Finnairin omistukseen. Finnairin tavoitteena on löytää Norralle uusi enemmistöomistaja. Kaupan toteutuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää.

  Norra operoi Finnairin ostoliikennettä 24:lla ATR- ja Embraer-lentokoneella kotimaan- ja Euroopan-reiteillä. StaffPoint ja Kilco vetäytyvät Norran omistajuudesta 5.10.2017 tiedotetun StaffPointin omistusjärjestelyn vuoksi.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back