Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Asianajotoimisto Oy avaa toimiston Ouluun

 • Finland

  16-06-2020

  Eversheds Asianajotoimisto Oy laajentaa toimintaansa Pohjois-Suomeen ja avaa kuudennen Suomen toimistonsa Ouluun. Eversheds Asianajotoimisto on Suomen johtavia liikejuridiikan toimistoja ja kuuluu kansainväliseen Eversheds Sutherlandiin.

  Eversheds Asianajotoimiston osakkaiksi Ouluun on kutsuttu asianajajat Kirsi Putkonen ja Kaija Pulkkinen. Heillä molemmilla on pitkä liikejuridiikan kokemus sekä laaja yrityskentän ja julkisen sektorin tuntemus.

  ”On hienoa päästä osaksi Eversheds Asianajotoimistoa Suomessa ja samalla mukaan Eversheds Sutherlandin kansainväliseen toimintaan. Oulun alue kehittyy ja kasvaa – se on monen kansainvälisen yrityksen kotipaikka. Olemme innoissamme päästessämme jatkamaan yhteistyötä paikallisten asiakkaidemme kanssa entistä laajemman palvelutarjoaman ja asianajotoimistojen ketjun turvin”, toteavat Kirsi Putkonen ja Kaija Pulkkinen yhdessä.

  Toimintojen painopiste Oulun ja Pohjois-Suomen alueella keskittyy liikejuridiikkaan. Kirsi Putkonen ja Kaija Pulkkinen ovat työskennelleet alueella jo vuodesta 2001. Oulun toimiston tavoitteena on kasvaa ja kehittyä edelleen alueen vahvana toimijana.

  Oulun toimiston vetäjänä aloittaa osakas, asianajaja, varatuomari Kirsi Putkonen, jolla on vankka kokemus kansainvälisestä liikejuridiikasta, erityisesti yritysjärjestelyistä, yrityskaupoista ja erilaisista sopimuksista sekä Suomessa että kansainvälisissä yhteyksissä. Toimiston toisena osakkaana aloittavalla asianajaja, varatuomari Kaija Pulkkisella on myös laaja kokemus kansainvälisen liikejuridiikan alalta painottuen työoikeuteen, yritysjärjestelyihin, julkisen sektorin järjestelyihin ja julkisiin hankintoihin. Kirsi Putkonen, Kaija Pulkkinen sekä Associate-lakimiehet Rosa Väänänen ja Jenna Kallioniemi siirtyvät Eversheds Asianajotoimiston palvelukseen Asianajotoimisto Magnusson Oy:stä.

  ”Toivotan uudet ammattilaiset tervetulleeksi joukkoomme! On upeaa päästä laajentamaan toimintaamme Pohjois-Suomeen. Oulun toimiston juristit vahvistavat työoikeuden, sopimusoikeuden, teknologiaoikeuden sekä yrityskauppojen ja yritysjärjestelyiden osaamistamme entisestään ja rakentavat tahtotilamme mukaista laajaa paikallista läsnäoloa Suomessa”, sanoo toimitusjohtaja Jari Salminen.

  ”Aidon kansainvälisen toimintakentän lisäksi vahva paikallinen aluetoimistoverkosto on yksi Eversheds Asianajotoimiston strategisista tavoitteista. Oulun toimiston avaaminen tuo yhtiömme palvelut lähemmäksi myös Pohjois-Suomen asiakkaita”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Harri Tolppanen.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back