Global menu

Our global pages

Close

Petteri Häkkänen saanut WTR Global Leader 2020 -tunnustuksen

 • Finland

  16-09-2020

  World Trademark Review on nimennyt osakkaamme Petteri Häkkäsen Global Leaderiksi Suomessa WTR Global Leaders: Private Practice 2020 -julkaisussaan. Julkaisu kokoaa yhteen maailman asianajotoimistojen ja yritysmaailman eturivin tavaramerkkiasiantuntijat, jotta kaikki pääsisivät hyödyntämään heidän näkemystään ja kokemustaan. WTR Global Leadersin tarkoitus on löytää tavaramerkkialan terävin kärki ympäri maailmaa.

  Petteri on yksi kahdeksasta Suomesta listatusta asiantuntijasta. WTR Global Leaders -listalle pääsevät vain huippuosaajat, jotka on rankattu kultakategoriaan World Trademark Review 1000: The World’s Leading Trademark Professionals -julkaisussa. Kaikilla WTR Global Leader -tunnustuksen saaneilla on paitsi huomattavaa osaamista ja kokemusta olennaisten brändioikeuksien luomisesta, suojaamisesta, hallinnasta ja puolustamisesta myös kykyä innovoida, inspiroida ja panna aina vain paremmaksi toimittaakseen asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

  Petteri on erikoistunut vaativiin teollisoikeudellisiin oikeudenkäynteihin sekä niitä edeltäviin konfliktinhallintaselvittelyihin ja suojausstrategioihin.

  Kaikki WTR Global Leaders -julkaisun tulokset ovat nähtävillä World Trademark Review’n verkkosivuilla (englanniksi).

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back