Global menu

Our global pages

Close

Rekrytoimme Jyväskylän toimistollemme asianajajan (Senior Associate/Specialist Counsel)

 • Finland

  15-01-2020

  Rekrytoimme Jyväskylän toimistollemme

  Asianajajan (Senior Associate/Specialist Counsel)

  toimimaan osana aktiivista asiantuntijatiimiämme.

  Tehtävässä keskitytään toimistomme monipuolisiin toimeksiantoihin sekä itsenäisellä, osaavalla otteella, että yhteistyössä koko Eversheds Sutherland –tiimimme kanssa. Työt painottuvat riidanratkaisuun, oikeudenkäynteihin ja välimiesmenettelyyn sekä konkurssioikeuteen. Lisäksi asiantuntijoidemme tehtävät muodostuvat erilaisista yritys- ja kiinteistöjärjestelyistä.

  Vastuualueeseen kuuluu oikeudenkäyntien hoitaminen ja erilaiset konsultaatiotehtävät. Odotamme hakijoilta muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Aiempi kokemus oikeussalityöskentelystä ja itsenäisestä asiakasyhteistyöstä ovat tehtävän haltuun ottamisessa ehdottomasti eduksi. Arvostamme jo suoritettua asianajajatutkintoa ja auskultointia tuomioistuinlaitoksessa.

  Toivomme hakijoilta ennen kaikkea intoa ja ennakkoluulottomuutta tarttua monipuolisiin työhaasteisiin, sekä tinkimätöntä halua toimia osana alan huipputoimistoa. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja huolellista työotetta. Toivomme, että työskentely nopeatempoisessa ja tavoitteellisessa työympäristössä on mieluista ja saa sinut syttymään. Suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen taito on tehtävässä tarpeen. Tehtävä sijoittuu Jyväskylän toimistolle.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, mukavat työtilat, kansainvälisen kollegaverkoston sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Tehtävä on vakituinen ja alkaa soveltuvan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa asianajaja, osakas Vesa Kokko, puh. 040 900 20 36. Lähetä hakemuksesi rekrysivustomme kautta viimeistään 9.2. Lisää hakemustietoihisi sekä palkkatoiveesi että ajatuksesi siitä, miksi olisit oikea valinta meille.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back