Global menu

Our global pages

Close

Rekrytoimme työoikeusjuristeja Helsinkiin ja Tampereelle

 • Finland

  02-12-2019

  Onko sinulla jo useampi vuosi kokemusta työoikeusjuridiikasta? Oletko valmis ottamaan uusia ja mielenkiintoisia haasteita vastaan aidosti kansainvälisessä asianajotoimistossamme? Kiinnostavatko mahdollisuudet kehittyä tulevaisuuden huippuasiantuntijaksi osana laajaa työoikeustiimiämme?

  Vahvistamme työoikeuden asiantuntijaryhmäämme ja rekrytoimme työoikeusjuristeja Helsinkiin ja Tampereelle

  Kokenut työoikeusjuristi (Senior Associate / Specialist Counsel)

  Tehtävässä hoidetaan monipuolisia toimeksiantoja sekä itsenäisellä, osaavalla otteella, että yhteistyössä työoikeustiimimme kanssa. Vastuualueeseen kuuluu oikeudenkäyntien hoitaminen ja erilaiset konsultaatiotehtävät. Odotamme hakijoilta vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista työoikeuden tehtävistä ja aiempaa prosessikokemusta. Suoritettu asianajajatutkinto ja aiempi asianajotoimistokokemus ovat eduksi. Tehtävä sijoittuu Helsingin toimistolle.

  Työoikeusjuristi (Associate)

  Tehtävä soveltuu muutaman vuoden työkokemuksen omaavalle, työoikeuteen perehtyneelle lakimiehelle. Toimenkuvaan kuuluvat vaihtelevat ja mielenkiintoiset toimeksiannot, joihin pääsee keskittymään työoikeustiimimme kokeneempien asiantuntijoiden ohjauksessa. Odotamme hakijoilta vähintään kahden vuoden työkokemusta työoikeuden parissa. Arvostamme ennen kaikkea intoa ja ennakkoluulottomuutta tarttua uusiin työhaasteisiin, sekä tinkimätöntä halua kehittyä kanssamme alan huippuasiantuntijaksi. Aiempi työkokemus asianajotoimistosta on tehtävässä käynnistymisessä eduksi. Tehtävä sijoittuu joko Helsingin tai Tampereen toimistolle.

  Molemmissa tehtävissä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimeissä. Toimimme työyhteisömme arvojen mukaisesti ja arvostamme yhteistyötä, vastuullisuutta, huolellisuutta ja joustavuutta. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä energinen, tavoitteellinen ja asiakaslähtöinen työote toimeksiantojen laadukkaassa hallinnoinnissa kuvaavat yhteisiä toimintatapojamme. Kansainvälisen toimistomme toimeksiannoissa suomen kielen ohella englannin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen hallinta ovat edellytyksenä, muu kielitaito on eduksi.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, mukavat työtilat, kansainvälisen kollegaverkoston sekä todellisen mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Vaikka olemme asianajotoimisto, tarjoamme viihtyisän ja rennon työympäristön. Molemmat tehtävät ovat vakituisia ja alkavat heti soveltuvien ehdokkaiden löydyttyä.

  Kiinnostuitko? Lisätietoja saat asianajaja, osakas Heikki Tuomelalta, puh. 050 344 6455 ja asianajaja, osakas Timo Jarmakselta, puh. 040 090 9742. Valitsemaasi tehtävään voit hakea rekrytointijärjestelmässämme. Kerro itsestäsi ja siitä, miksi olisit oikea valinta meille. Viimeinen hakupäivä on 16.12.2019.

  The world’s your oyster.
  Create the career you want, where you want.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back