Global menu

Our global pages

Close

Toimimme EcoReal Oy:n neuvonantajana yrityskaupassa

 • Finland

  08-07-2022

  Pohjoismaiden johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijakonserni Raksystems Group on ostanut suomalaisen EcoReal Oy:n osakekannan 7.7.2022 tehdyllä kaupalla. EcoReal tunnetaan erityisesti energia-, olosuhde-, ympäristö- ja vastuullisuuspalveluiden tarjoajana sekä rakennuttamisen ja konsultoinnin kumppanina.

  Vuonna 2016 perustetun EcoRealin tavoitteena on tehdä asiakkaittensa kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden.

  EcoReal palvelee ammattimaisia kiinteistöomistajia ja -käyttäjiä lähes 60 asiantuntijan voimin kautta maan. Yritys on kasvanut vuosina 2018-2021 huimat 58,7% vuosittain ja vuoden 2022 liikevaihtoennuste on 14 M€. Kaupan myötä Raksystems Groupin liikevaihtoennuste vuodelle 2022 nousee 90 M€ ja henkilöstömäärä 680 asiantuntijaan.

  Toimimme EcoReal Oy:n omistajien juridisena ja taloudellisena neuvonantajana yrityskaupassa.

  Toimeksiannossa työskentelivät osakas Olli Iirola, Senior Adviser Antti Liimatainen, Project Managerit Max Tarkkala ja Santeri Vaattovaara, osakkaat Torsti Lakari ja Peter Salovaara, Specialist Counsel Jussi Aranne, Associatet Alexiina Ahonkivi, Else Leppänen ja Petra Snäll.

  Lue lisää:

  EcoReal uutinen

  Raksystems uutinen

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back