Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Enersense International Oyj:n neuvonantajana yritysjärjestelyissä

 • Finland

  31-10-2018

  Eversheds Sutherland on toiminut ostajan neuvonantajana yritysjärjestelyssä, jossa Enersense International Oyj hankki Värväämö Oy –nimisen yrityksen koko osakekannan. Värväämö Oy:n osakekanta siirtyi kokonaisuudessaan Enersense International Oyj:lle 31.10.2018 alkaen. Myyjinä yritysjärjestelyssä toimi yhteensä yhdeksän suomalaista yksityishenkilöä. Värväämö Oy:n avainhenkilöt jatkavat yhtiön palveluksessa kaupan ehtojen mukaisesti.

  Toteutettu yrityskauppa tukee Enersense Internationalin kasvutavoitteita ja yhtiön Resurssit-liiketoiminta-alue laajenee nopeasti uusiin asiakkuuksiin ja markkina -alueisiin Suomessa, erityisesti rakennusteollisuudessa. Värväämöllä on tällä hetkellä toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Ostetun yrityksen liiketoimintaa jatketaan Värväämö-brändin alla.

  Enersense International Oyj:n tiedote yritysostosta

   

  Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta ovat jaettu kolmeen liiketoiminta -alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto kasvoi noin 47 miljoonaan euroon. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2017 aikana keskimäärin 662 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti yli 30 maassa. Sijoittajille suunnatut verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi/sijoittajat

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back