Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Kamrock Oy:n neuvonantajana sen ostaessa Ab R. & S. Sundvik Oy:n koko osakekannan sekä Kiviaines Sundvik Ab Oy:n liiketoiminnan

 • Finland

  02-06-2021

  Erityisesti kaivos- ja rakennusteollisuuden sekä infrarakentamisen palvelemiseen keskittyvä Kamrock Oy on vahvistanut asemaansa Pohjanmaan alueella ostamalla Ab R. & S. Sundvik Oy:n koko osakekannan sekä Kiviaines Sundvik Ab Oy:n liiketoiminnan. Samassa yhteydessä Sundvikin louhintaliiketoiminta myytiin Louhinta Kääntä Oy:lle. Kauppa mahdollistaa Kamrockin liiketoiminnan kasvattamisen ja edelleen kehittämisen.

  Kamrock on kiviaineksen murskaukseen ja jalostukseen erikoistunut yritys. Vuonna 2016 perustetun, eritoten kaivos- ja rakennusteollisuuden sekä infrarakentamisen palvelemiseen erikoistuneen yhtiön vuoden 2020 liikevaihto oli 20,8 miljoonaa euroa. Yritysoston ja muun kasvun myötä sen liikevaihto kasvaa yli 30 miljoonaan euroon tänä vuonna. Kamrockin juuret ovat Pohjois-Pohjanmaan kallioperässä, ja se työllistää yli 80 henkilöä sekä noin 20 aliurakoitsijoiden työntekijää. Yhtiön käytössä on kahdeksan murskauslaitosta, joilla se urakoi ympäri Suomen.

  Vuonna 1981 perustettu Ab R. & S. Sundvik Oy on murskaustoimintaan ja kiviaineksen tuottamiseen erikoistunut perheyritys. Pohjanmaalla toimivan yhtiön vuoden 2020 liikevaihto oli 8,5 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää 36 henkilöä sekä noin 5 aliurakoitsijoiden työntekijää. Yhtiön kolme murskauslaitosta liikkuvat pääasiassa Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

  Vuonna 2016 perustettu Kiviaines Sundvik Ab Oy on kiviaineksen myyntiyhtiö. Vaasan alueella toimivan yhtiön vuoden 2020 liikevaihto oli 3,5 miljoonaa euroa, ja se työllisti 4 henkilöä sekä yhden aliurakoitsijan työntekijän.

  Lue kaupasta tarkemmin tiedotteista:

  Kamrock Oy:n tiedote 
  Juuri Partners Oy:n tiedote

   

  Lisätietoja antaa: Osakas Kirsi Putkonen

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back