Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Polartherm Group Oy:n neuvonantajina rajat ylittävässä yrityskaupassa

 • Finland

  23-08-2022

  Toimimme Polartherm Group Oy:n juridisena ja taloudellisena neuvonantajana rajat ylittävässä yrityskaupassa, jossa ruotsalainen pörssilistattu Bergman & Beving AB (publ) hankki 80 % osuuden Polartherm Group:sta.

  Polartherm on markkinajohtaja siirrettävien lämmittimien toimittajana ja sillä on merkittävä maailmanlaajuinen asiakaskanta muun muassa ilmailu- ja puolustusalalla. Polarthermin vuosiliikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa ja kannattavuus hyvä. Yrityksellä on toimipaikat Luvialla ja Kokemäellä ja se työllistää 57 henkilöä.

  Bergman & Beving hankkii ja pitkällä aikavälillä kehittää kasvavilla toimialoilla toimivia johtavia yrityksiä, jotka toimittavat tuottavia, turvallisia ja kestäviä ratkaisuja teollisuudelle ja rakennusalalle. Yritystensä kautta yhtiötä edustaa yli 4 000 myyntipistettä yli 25 maassa. Bergman & Beving on listattu Nasdaq Tukholmassa. Yhtiö työllistää noin 1200 henkilöä ja sen vuosiliikevaihto on noin 4,5 miljardia kruunua.

  Toimeksiantotiimissä työskentelivät osakas Harri Tolppanen, Senior Advisor Antti Liimatainen, Senior Associate Linda Miettinen, Project Manager Santeri Vaattovaara, Specialist Counsel Anne Björklund, Senior Associate Miika Huhtinen ja Project Manager Max Tarkkala.

  Lue lisää Bergman & Beving lehdistötiedotteesta (englanniksi).

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back